PLATFORMA ZA PREPOZNAVANJE LICA, TELA I OBJEKATA

Moćan analitički alat otkriva, analizira i sprečava incidentne situacije koji istovremeno omogućava da razumete navike vaših korisnika

Bilo koji scenario, bilo gde i bilo kad

AllControl nudi najmoćniju platformu na svetu za detekciju, praćenje i prepoznavanje lica, tela i objekata u realnom vremenu, izraelskog proizvođača AnyVision.

Ovaj alat je desna ruka službama državne i javne bezbednosti u otkrivanju, sprečavanju i analizi situacija visokog bezbednosnog rizika i drugih aktivnosti koje su sa one strane zakona. Primenu nalazi i u komercijalnom sektoru dodatno pružajući vredne informacije o vašim kupcima.

Integracija face recognition platforme sa postojećom infrastrukturom pretvara vaš sistem u moćan analitički alat koji vam pomaže da smanjite bezbednosne rizike ili razumete navike svojih korisnika i saznate šta oni zaista žele – primena u bilo kom scenariju u različitim industrijama!

Policija, vojska, službe državne i javne bezbednosti

Elektrane i kritična infrastruktura

Aerodromi

Banke

Drumski saobraćaj

Trgovinski lanci

Pametni gradovi

Poslovni objekti i kvartovi

Šta platforma omogućava

Bezbednost na prvom mestu

Kombinacijom veštačke inteligencije (AI) i tehnologije za prepoznavanje lica, tela i objekata (Face, body & object recognition) ova moćna platforma je u stanju da:

Tehnologija za prepoznavanje lica

Preuzmi AnyVision brošuru

Karakteristike platforme

Jednostavna integracija sa bilo kojom vrstom kamere i postojećom infrastrukturom na bilo kojoj lokaciji

Dizajnirana u skladu sa GDPR regulativom

0.1% lažnih alarma sa brzinom detekcije od 0.2ms

Kontrola pristupa na sasvim drugom nivou

AllControl vam obezbeđuje najnaprednije rešenje za kontrolu pristupa koje je trenutno dostupno na globalnom tržištu. Primenom face recognition tehnologije lako možete kontrolisati pristup vašim najosetljivijim lokacijama i omogućiti ulazak i kretanje isključivo ovlašćenim licima u bilo kom trenutku i ograničiti kretanje u striktno dozvoljenim zonama. Rešenje može da se integriše sa vašim postojećim sistemom za kontrolu pristupa čime ga pretvara u moćan security i analitički alat.

Scroll to Top