Kompanija TeleGroup donirala sredstva za nabavku respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji i pridružila se akciji Grada Beograda

Investicija u bezbednost je investicija u prevenciju

U intervjuu za ekapiju direktor kompanije AllControl, Branko Angebrant, govori o novim trendovima u domenu sistema tehničke zaštite, njihovom uticaju na privatnost, kao i bezbednosnim zahtevima koja je COVID-19 pandemija stvorila.
Intervju vam ovde prenosimo u celosti.

ŠERUJTE POST
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kompanija TeleGroup donirala je sredstva za nabavku dva respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji priključivši se akciji koju je pokrenula međunarodna organizacija UNICEF. Cilj akcije je pružanje podrške našem zdravstvenom sistemu u borbi suzbijanja pandemije virusa Covid-19 kako bi se najugroženijim pacijentima obezbedila  neophodna medicinska nega.

TeleGroup se priključio i akciji Grada Beograda u prevozu i distribuciji paketa sa osnovnim životnim namirnicama za starije sugrađane koji žive na teritoriji Beograda.

„Sada je više nego ikada neophodna solidarnost i proaktivna podrška privrednog sektora našoj državi u borbi suzbijanja pandemije i pružanja pomoći najugroženijem delu  stanovništva. Pored nabavke respiratora, pružamo podršku gradu Beogradu u prevozu i distribuciji paketa sa osnovnim životnim namirnicama za penzionere sa minimalnim  primanjima koji žive na teritoriji grada Beograda. Obezbedili smo vozila, a naši volonteri su već tokom vikenda krenuli sa isporukom paketa po gradskim opštinama. Verujemo da  ćemo kao društvo prevazići ovu tešku situaciju i da ćemo zajedno sa partnerima iz javnog i privatnog sektora pronaći nove načine za oporavak domaće ekonomije u periodu koji je  pred nama “, istakao je ovim povodom Žarko Filipović direktor kompanije TeleGroup d.o.o. Beograd.

Kompanija TeleGroup će nastaviti sa pružanjem podrške zdravstvenom sistemu Srbije i široj društvenoj zajednici kroz slične akcije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top